Actief in het onderwijs

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de mogelijkheid krijgen zich betrokken te voelen bij wat zich om hen heen afspeelt. En dat ze zich - naar potentie - actief, geïnformeerd en zelfstandig door de maatschappij weten te bewegen. Bevlogen en geskillde docenten dragen daaraan bij.

Werken uit visie
Leerkrachten die met eigen betrokkenheid, kennis en ervaring de aandacht van leerlingen weten te trekken en individuele leerlingen ondersteunen, dat is ons doel. Dat werkt het best wanneer een leerkracht voor een groep staat die bij zijn/haar vaardigheden past. En wanneer de werkwijze van de onderwijsprofessional aansluit bij die van onderwijsinstelling. Vanuit die overtuiging zijn wij dagelijks actief, en daar profiteren scholen, leerkrachten & leerlingen van.

In een passende functie kan een leerkracht meer!

Kennis en ervaring
Omdat we de onderwijspraktijk zelf hebben ervaren kunnen we snel en accuraat inspelen op vragen van onderwijsinstellingen & onderwijsprofessionals. We kennen de scholen waarmee we samenwerken en we zijn gespecialiseerd in leer- en gedragsproblemen die voorkomen bij leerlingen. Zo zetten we leerkrachten daar in waar ze daadwerkelijk tot hun recht komen. 

Ook profiteren?
Zoek je een leuke en uitdagende baan in het onderwijs? Of ben je - tijdelijk, flexibel of vast - op zoek naar een docent die jouw leerlingen bij de hand kan nemen? Neem contact op met een van onze consultants. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief!

 

 

Vacatures Onderwijs