BRIXS ICT; banen voor software-developers

 

Als developer (.NET/PHP/Front-end) wil je mooie software maken. Dat kan in een leuke en passende baan. Wij brengen professionals met ambitie en skills samen, zodat zij zich kunt richten op professionele groei en een mooie toekomst.

Software-ontwerpen dragen bij aan het functioneren van de wereld

Digitale vaardigheden optimaal inzetten

BRIXS ICT geeft developers en organisaties de mogelijkheid om kennis en ervaring te delen op basis van skills, doelen en ambities. Omdat het vrijwel nergens zo belangrijk is om state-of-the-art vaardigheden te kunnen gebruiken als binnen de IT, brengen wij jou in contact met de partij met wie jij relevante professionele ontwikkelingen zal doormaken. Zo blijf je vooroplopen en kun je vakmanschap succesvol in praktijk brengen. We houden de technologische ontwikkelingen - en de effecten daarvan op de arbeidsmarkt - in de gaten. Met die kennis nemen wij een unieke positie in en kunnen we zeggen: "Wij hebben het overzicht, jij krijgt de keuze". Zo zorgen we voor de interessantste banen voor developers (PHP, .NET, Front-end).

 

Passende baan en uitdaging voor elke developer

Je hebt de kennis en vaardigheden, je hebt ideeën en ambitie, nu nog de baan waarin deze tot hun recht komen!  BRIXS ICT zoekt voor jou.

Voor updates volg je ons op LinkedIn!

Vacatures ICT