Het belangrijkste in de IT?


Onze ICT-consultants hebben allemaal een focus op een specialisatie (onze .NET-consultantsonze PHP-consultants, Front-end) en een regio. Daarmee kunnen ze gericht werken aan een match tussen organisatie en developer. Met kennis van ontwikkelingen in de ICT zijn zij de partner bij het vinden van de best passende developer voor uw organisatie.

 

1. Neem een developer in (vaste) dienst

Omdat we u voor kwaliteit laten kiezen, werken we op basis van No cure, No pay. Dat betekent in praktijk dat wij u niets in rekening brengen tot het moment dat uw nieuwe werknemer daadwerkelijk bij u in dienst zal treden.  Zo houdt u de keuze voor een nieuwe werknemer altijd zelf in de hand.  

 

2. Deta-vast

Zou je graag investeren in uitbreiding van personeel, om die volgende stap te zetten in de richting van structurele uitbreiding van uw diensten of marktaandeel? Maar heeft u nog geen garantie van slagen? Wij bieden de mogelijkheid om IT-ers op basis van een deta-vastconstructie aan te nemen.

 

3. Freelance

Heeft u een klus liggen die gedaan moet worden? Huur een freelancer in.

Wanneer is het een goed idee om een freelancer in te huren?

  • Als je een kortlopende opdracht hebt waarvoor je niet de kennis in huis hebt.

  • Als je intern iets voor elkaar wilt krijgen waar je vervolgens zelf mee verder kunt.

  • Om je team tijdelijk uit te breiden of te versterken.

Wij selecteren freelancers met dezelfde intentie als vast personeel: we zorgen voor een zo goed mogelijke match op het vlak van techniek en doelen.

 

Vacatures ICT