ICT-personeel


Uw ICT-team uitbreiden met een .NET-ontwikkelaar, een PHP-developer of een Front-ender?

Met drie technische focussen op de IT-branche; PHP, .NET & Front-end, hebben wij het overzicht waar u gebruik van kunt maken! Ons actuele inzicht in de IT-markt en onze ervaring in het vinden van professionals met de technologische skills die bij uw vraag passen staan tot uw beschikking.

 

Kwaliteit van recruitment waarborgen

Om uw vraag snel en accuraat te kunnen behandelen zetten wij onze professionals gericht in. Zo opereren ze binnen een eigen regio en specialisatie waarin ze het contact met professionals en bedrijven zelf in de hand houden. Door onze consultants geen strenge targets op te leggen geven we hen de ruimte om uw organisatie goed te leren kennen.

  Omdat het belangrijkste deel van een IT-oplossing achter de computer zit

Snelheid is een vorm van kwaliteit

In een hectische en bewegelijke branche – zoals die van de ICT – is snelheid een groot goed. U wilt uw vraag naar passend personeel het liefst zo snel mogelijk beantwoord zien. Die snelheid bereiken we doordat onze consultants zich zodanig hebben ontwikkeld dat ze efficiënt en gericht kunnen handelen wanneer een vraag of situatie zich aandient.

 

Succes van de match

Een match is voor ons succesvol wanneer twee partijen een samenwerking aangaan op basis van gedeelde ambities en doelen. Omdat mensen die gericht samenwerken meer plezier en voldoening ervaren in hun werk, houden we ook rekening met uw bedrijfscultuur. Op die manier hopen we een bescheiden maar waardevolle bijdrage te leveren aan uw succes.

Vacatures ICT