Actief in het onderwijs

Leerkrachten die leerlingen betrekken bij wat zich om hen heen afspeelt! Wij verbinden leerkrachten en scholen door goed te kijken welke eigenschappen en kwaliteiten in welke situatie nodig zijn. Want passie voor het onderwijs kun je als leerkracht het best kwijt als je met een passende klas werkt. Met twee gespecialiseerde teams voor het speciaal onderwijs en het reguliere (basis)onderwijs zorgen wij voor leuke banen voor leerkrachten.

Welke leerkracht we zoeken?
De leerkracht die met eigen betrokkenheid, kennis en ervaring de aandacht van leerlingen weet te trekken en individuele leerlingen ondersteunt. Per doelgroep, leerling en school werkt dat anders. Belangrijk is dat een leerkracht voor een groep staat die bij zijn/haar vaardigheden past. En dat de werkwijze van de onderwijsprofessional aansluit bij die van de onderwijsinstelling. Vanuit twee teams (regulier onderwijs en speciaal onderwijs) richten we ons op specifieke vragen uit het onderwijs. 

BRIXS Onderwijsteam

BRIXS Onderwijsteam

Jong en ervaren
Omdat we zelf in het onderwijs hebben gewerkt, kunnen we snel en accuraat inspelen op vragen van onderwijsinstellingen & onderwijsprofessionals. We kennen de scholen waarmee we samenwerken en we zijn gespecialiseerd in leerproblemen en gedragsproblemen die voorkomen bij leerlingen. Zo zetten we leerkrachten daar in waar ze daadwerkelijk tot hun recht komen. 

Een passende baan voor elke leerkracht!

Onze kennis van en ons netwerk in het onderwijs gebruiken?
Zoek je een leuke en uitdagende baan in het onderwijs? Dan is het tijd om te solliciteren of je vrijblijvend in te schrijven! Er is een juiste klas en leuke baan voor elke leraar!

Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief! En volg ons op LinkedIn

Vacatures Onderwijs