De onderwijsoplossingen van BRIXS

 

Het doel van het onderwijs ligt voorbij de onderwijsinstelling, voorbij de leerkracht en voorbij de schoolprestaties van de leerlingen. Maar dat betekent geenszins dat we de omgeving waarin jonge mensen oefenen en worden gevormd op zichzelf niet als doel hoeven te beschouwen. Daarom zorgen wij voor oplossingen die het onderwijsproces zowel in het nu als voor de toekomst garanderen.

 

Ambitie

Door leerkracht en school op passende wijze te verbinden zorgen we voor continuïteit in het onderwijs en dragen we bij aan de algehele kwaliteit van het onderwijs. Dat we met oog voor de situatie in de klas en kennis van leer- & gedragsproblemen voor flexibele oplossingen zorgen, maakt dat we ons werk met nog meer voldoeningen doen. 

 

Voor leerkrachten

Door een groot en gespecialiseerd netwerk in en rond het onderwijs hebben we altijd veel en interessante vacatures. Een vacature gezien die bij jou past? Dit gebeurt er als je solliciteert. Weten waarom werken via BRIXS Onderwijs interessant is voor jou?

Val je regelmatig in op dezelfde school en zit je aan het maximum aantal opeenvolgde contracten dat je als invaller bij een school kunt krijgen? Payroll is een optie. 

 

Voor scholen & onderwijsinstellingen

Snel personeel nodig? Omdat we een groot aantal leerkrachten in dienst hebben en nog meer leerkrachten in ons bestand hebben staan, kunnen we meestal snel voor vervanging zorgen bij ziekte, zwangerschapsverlof of andere korte of langere uitval van personeel. Daarbij kunt u gebruik maken van verschillende diensten, met bijpassende contractvormen tussen u, de leerkracht en/of BRIXS Onderwijs. Meer weten over detachering, payroll of een invalpool?

 

Goed om te weten over BRIXS Onderwijs en onze leerkrachten

  • Wij spreken leerkrachten altijd persoonlijk en zoeken naar persoonlijke ambities en kwaliteiten

  • Wij checken referenties

  • Onze docenten hebben een VOG (verklaring omtrent gedrag)

 

Vacatures Onderwijs