De onderwijsoplossingen van BRIXS

 

Elke dag zetten wij ons met veel plezier in voor onze opdrachtgevers en voor de onderwijsprofessionals die graag via BRIXS willen werken. Wij begeleiden deze professionals en ondersteunen scholen om de formatie tijdelijk, of voor een langere periode rond te krijgen. Om onze professionals optimaal te matchen met onze opdrachtgevers, is het belangrijk dat wij beiden goed kennen. Daarom zijn wij continu actief met het verkennen van de markt en het luisteren naar de wensen en eisen van zowel professionals als opdrachtgevers. De samenwerkingen die wij aangaan zijn transparant. Hierbij worden beide partijen voorafgaand op de hoogte gesteld van de voorwaarden van de samenwerking.

 

Ambitie

Door leerkracht en school op passende wijze te verbinden zorgen we voor continuïteit in het onderwijs en dragen zorg voor de algehele kwaliteit van het onderwijs. Dat we met oog voor de situatie in de klas en kennis van leer- & gedragsproblemen voor flexibele oplossingen zorgen, maakt dat we ons werk met nog meer voldoening doen. 

 

Voor leerkrachten

Door een groot en gespecialiseerd netwerk in en rond het onderwijs hebben we altijd veel en interessante vacatures. Heb je een vacature gezien die bij jou past? Of wil je weten waarom werken via BRIXS Onderwijs interessant is voor jou? Neem gerust contact op met één van onze onderwijs consultants voor meer informatie.

 

Voor scholen & onderwijsinstellingen

Snel personeel nodig? Omdat we een groot aantal leerkrachten in dienst hebben en nog meer leerkrachten in ons bestand hebben staan, kunnen we meestal snel voor vervanging zorgen bij ziekte, zwangerschapsverlof of andere korte of langere uitval van personeel. Daarbij kunt u gebruik maken van verschillende diensten, met bijpassende contractvormen tussen u, de leerkracht en/of BRIXS Onderwijs. Meer weten over detachering, payroll of een invalpool? Graag lichten wij de mogelijkheden, kansen en voorwaarden van een samenwerking met BRIXS toe in een persoonlijk geprek.

 

Goed om te weten over BRIXS Onderwijs en onze leerkrachten

  • Wij spreken leerkrachten altijd persoonlijk en zoeken naar persoonlijke ambities en kwaliteiten

  • Wij checken referenties

  • Onze docenten hebben altijd een VOG (verklaring omtrent gedrag)

 

Vacatures Onderwijs