De school als werkgever

 

Met zes gespecialiseerde onderwijsconsultants en een uitgebreid netwerk van invallers zijn we al honderden scholen van dienst. Met een bereik van 20.000+ leerkrachten, 2500+ reeds persoonlijk gesproken professionals en een goed gevulde eigen invalpool zijn we u bij tal van specifieke vragen van dienst. 

 

1 Morgen vervanging geregeld

Heeft u een ziekmelding ontvangen of is er onverwacht een leerkracht uitgevallen? Onze invalleerkrachten zijn pedagogisch en didactisch sterk, bevoegd en snel beschikbaar.

Naast eigen invalleerkrachten beschikken we over een uitgebreid netwerk van leerkrachten die het leuk vinden om op verschillende scholen te werken. U kunt deze leerkrachten op uitzendbasis inzetten, vaak al daags na uw aanvraag. U betaalt enkel de door de leerkracht gewerkte uren en bepaalt zelf hoe lang u van de leerkracht gebruik maakt.

 

2 Zeker van de beste leerkracht

Tijdelijk of vast, altijd een flexibele en vooral passende oplossing voor uw situatie.

Wanneer u weet dat u voor een langere periode vervanging nodig heeft of wanneer u uw onderwijsteam graag uitbreidt met een sterke kracht, spelen meerdere factoren een rol. De nieuwe leerkracht moet goed zijn in het vak, kunnen omgaan met uw leerlingen en passen binnen uw organisatie. Op basis van een goede kennis- en informatiepositie herkennen onze consultants de juiste professional voor uw organisatie. Op basis van detachering bieden wij bevoegde en door ons geschikt gevonden kandidaten aan. U bepaalt altijd zelf of u de kandidaat wilt inhuren of eventueel in vaste dienst wilt nemen. 


2.2 Extra zeker met verlengde proeftijd

In een complexe situatie kan meer zekerheid, door tijd en flexibiliteit, het verschil maken. Door uw nieuwe medewerker aan te nemen met een detavastconstructie heeft u 1040 uur lang van de flexibiliteitsvoordelen van detachering. Na die tijd bent u in de gelegenheid uw medewerker kosteloos in vaste dienst te nemen.

  

3 Eigen invalkrachten blijven inzetten

Door wettelijke bepalingen (o.a. Wwz) is het lastig je eigen invallers contractueel aan je te binden. Dat zou leiden tot een keuze voor hoge vaste kosten of voor beperkingen van de inzetbaarheid van invalpersoneel. Door onze positie in de markt kunnen wij de gewenste zekerheid & flexibiliteit wel bieden. 

Bent u geïnteresseerd in een oplossing waarmee u uw eigen invalpersoneel op vertrouwde wijze in kunt blijven zetten? Wij maken het binnen 1 dag mogelijk.

 

Vacatures Onderwijs