Het BRIXS leerkrachtenteam


Meet-up

Vrijdag 21 april kwam onze groep vaste leerkrachten bijeen voor de eerste BRIXS Onderwijsborrel. Voor ons en de leerkrachten een leuke manier om elkaar beter te leren kennen! Onder het genot van een hapje en een drankje is er gesproken over de verschillende scholen en opdrachten. Hoe gaat het er per school aan toe en aan wat voor verschillende doelgroepen wordt er lesgegeven?

 

Breed inzetbaar, dynamisch werk

Sinds schooljaar 2016-2017 heeft BRIXS een aantal leerkrachten onder contract. Deze leerkrachten voeren verschillende tijdelijke opdrachten uit, net waar zij nodig zijn. Onze vaste leerkrachten zijn flexibel, kunnen met uiteenlopende doelgroepen omgaan en werken op verschillende scholen. Als het nodig is geven we hun een ‘BRIXS-auto’ om zich naar de verschillende locaties te verplaatsen. Dit is een van de manieren waarop we leerkrachten een uitdagende baan bieden die bij het huidige onderwijs en de wensen van leerkrachten past.

 

Een hechte groep op verschillende scholen

Omdat BRIXS ernaar streeft deze groep vaste leerkrachten uit te breiden, is er ook gesproken over de mogelijkheden tot binding. Hoe zorg je ervoor dat deze leerkrachten, die per school een eigen team hebben waar zij dagelijks mee werken, zich ook verbonden gaan voelen met elkaar en met BRIXS? Leuke ideeën zijn voorbij gekomen, waarvan we er een aantal zeker gaan uitwerken. Een goede stap in de richting van een hecht BRIXS leerkrachtenteam!

 

Hoe kom ik in het BRIXS leerkrachtenteam?

Wil je afwisselend werk op verschillende scholen en/of met verschillende doelgroepen (SO, VSO, SBO, regulier primair, cluster 2, cluster 3 of cluster 4) en ben je bereid daarvoor soms wat verder te reizen? Wil jij jezelf in korte tijd ontwikkelen en jouw sterke punten en ambities leren kennen? Dan is een plek in het leerkrachtenteam jouw perfecte match.

 

Andere opdrachten en contractvormen

Zoek je tijdelijk een klas, ben je een beperkt aantal uur beschikbaar of wil je op één locatie of binnen een kleine regio werken, dan zijn andere contractvormen een uitkomst.

 

Vacatures Onderwijs