Invallers en de grote schoolvakantie

 

Is jouw opdracht verlengd tot na de schoolvakantie? Ben je hard op zoek naar een nieuwe opdracht? Of zie je komend schooljaar wel wat er op je pad komt? Misschien heb je geen zin om er in de vakantie aan te denken, toch willen we wat tips geven om na de grote schoolvakantie weer fijn aan de slag te gaan op een leuke school in het onderwijs.


1. Hoe zit volgend jaar er voor jou uit? 

Simpel, maar belangrijk. Zorg voor een duidelijke verwachting voor volgend jaar. Op basis daarvan kun je gericht op zoek naar een of meerdere opdrachten. Hoeveel tijd heb je per week? Woon je nog in dezelfde omgeving? Heb je andere verplichtingen? Of kun en wil je die factoren op je werkambities afstemmen?

 

2. Wat wil je bereiken?

Misschien ook vanzelfsprekend, toch handig om over na te denken. Ben je toe aan meer zekerheid, een nieuwe stap qua onderwijstype/doelgroep of juist minder werkdruk? Hoe krijf je dat voor elkaar? Bij BRIXS Onderwijs kun je aangeven wat jou ambitie is. Zo kunnen we de opdrachten zoeken die daarbij passen of jou helpen op weg naar de verwezenlijking van die ambitie. Natuurlijk verzorgen we voor elke vorm en ambitie een passend contract en de nodige begeleiding en advies. 

 

3. Hoe ziet jouw ideale opdracht eruit?

Heb je een voorkeur voor doelgroepen of voor een onderwijstype? Wil je bijvoorbeeld graag met leerlingen in het cluster 4 werken of juist met kleuters in het PO of misschien op een Montessorischool? Wellicht heb je voorkeur voor een langlopende opdracht of juist voor losse invaldagendagen? 

 

4. Wees er tijdig bij! Meld je aan of schrijf je in

Last, but not least! In de grote vakantie maken scholen en samenwerkingsverbanden hun personeelsbezetting op orde. Hoe eerder jij bij BRIXS in beeld bent, hoe gerichter we een opdracht kunnen zoeken die aansluit bij jouw wensen. We zien het vaak gebeuren dat leerkrachten die eenmaal ingevallen hebben op een school, door die school terug worden gevraagd. Ook voor langer lopende opdrachten of zelfs voor een vaste aanstelling. Hoe eerder wij voor jou aan de slag kunnen, hoe groter de kans op een leuke opdracht en een mooi schooljaar. Neem makkelijk en snel contact op met BRIXS. 

Vacatures Onderwijs