Onderwijsvacatures

Onderwijsvacature

 

Waar staan er onderwijsvacatures open? Bij welke school en aan welke leerlingen ga jij lesgeven? BRIXS Onderwijs heeft het overzicht van actuele onderwijsvacatures in het reguliere basisonderwijs en in het speciaal onderwijs.

 

Op zoek naar onderwijsvacatures?

Op onze vacaturepagina vind je het actuele vacatureaanbod en kun je kiezen in welke regio je onderwijsvacatures wilt zien. Door het reactieformulier in te vullen en je cv te uploaden vanuit Dropbox of vanaf een lokale schijf kun je eenvoudig solliciteren. Direct reageren met je profiel op LinkedIn is ook mogelijk. Op de hoogte blijven, word lid van onze onderwijsgroep op LinkedIn.


Vraag naar leerkrachten

De vraag naar onderwijspersoneel is groot. Zeker in het basisonderwijs zijn de tekorten van bevoegde leerkrachten nijpend. Dat gaat samen met veranderende omstandigheden voor leerkrachten en acties van basisschoolleraren. Het aanbod van vacatures, opdrachten en vervangingen is daarom uitgebreid. Daarnaast zijn steeds meer leerkrachten op zoek naar andere vormen van werken in het onderwijs.

Meer weten over solliciteren in het onderwijs? Of over werken bij een bureau als BRIXS? Direct inschrijven?

Vacatures Onderwijs