Solliciteren in het onderwijs

Ben je (bijna) klaar met de Pabo, wil je (her)starten in het onderwijs of juist graag met die éne doelgroep aan de slag? Wat is de beste manier om aan een leuke baan in het onderwijs te komen? 

Misschien heb je al een duidelijk beeld van jouw droombaan; een eigen klas, een specifieke doelgroep, een bepaald type onderwijs? Misschien wil je het allemaal juist nog ontdekken! Hoe vind je die éne vacature en hoe kom je voor die baan in aanmerking? Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? Neem contact op met BRIXS via het contactformulier of een van onze consultants. Wij hebben landelijk veel vacatures in het regulier basisonderwijs, het SBO, het (V)SO en het NT2-onderwijs.
 

Begin als invaller

Gedurende het schooljaar komen er op scholen plaatsen vrij omdat leerkrachten ziek worden, een andere functie krijgen of met verlof gaan. Het aannemen van invalopdrachten is een uitgelezen kans om ervaring op te doen of binnen te komen bij een leuke school. Meestal gebeurt dat op basis van detachering.
 

Inschrijven bij een bureau

Door verschillende opdrachten te doen, bijvoorbeeld door je in te schrijven bij BRIXS, kom je in contact met uiteenlopende groepen, leeftijden, scholen, collega’s en besturen. Wil je in hoog tempo ervaring opdoen, kom je graag in contact met verschillende scholen en leerkrachten, wil je veel leren en zorgen voor een cv dat deuren opent? Schrijf je in bij BRIXS Onderwijs.

Lisanne Theeuwkens "Het is leuk om een starter het vertrouwen te geven en aan een uitdagende opdracht te koppelen, maar even leuk is het om een ervaren leerkracht weer het onderwijs in te brengen."

 

Voor wie?

  • Heb je al een LIO-stage gelopen? Wil je nog meer ervaring opdoen en ontdekken waar jij goed in bent? Via BRIXS Onderwijs kun je al aan de slag. Lees hoe andere leerkrachten dat doen!
     
  • Misschien ben je op wereldreis geweest, heb je andere relevante ervaring opgedaan en/of ben je op een andere manier even uit het onderwijs geweest
     
  • Vind je het afwisselende werk als flexibele invalleerkracht te leuk om op te geven? Bij BRIXS Onderwijs kun je in aanmerking komen voor een vaste baan in het leerkrachtentream!
     
  • Zoek je gewoon een leuke nieuwe opdracht? Met uitzicht op een vaste aanstelling?

 

 

Vacatures Onderwijs