Wat verwacht u van detachering in het onderwijs

 

BIj het inzetten van (tijdelijk) flexibel personeel speelt voor scholen en onderwijsinstelling over het algemeen een aantal zeken; snel en eenvoudig contact over vervanging, de kwaliteit van het onderwijzend personeel en de kosten.

Als detacheerder in het onderwijs zijn deze aspecten voor BRIXS natuurlijk van groot belang. Door ons vol in te zetten op een goede match tussen school/opdracht enerzijds en de leerkracht anderzijds, zorgen we voor passend personeel. Daarbij begrijpen we dat bij uw flexibele oplossing voor personeel ook van de detacheerder flexibiliteit wordt verwacht. Wij denken met u mee.

 

Detachering in het onderwijs

Detachering en deta-vast-constructies zijn veel gebruikte contractvormen in het onderwijs. Met name bij het oplossing van tijdelijke personeelstekorten en/of het werven van goed en passend personeel worden deze detacheringsvormen veel ingezet. Wat zijn de voordelen voor de school of onderwijsinstelling bij het werven van leerkrachten via BRIXS Onderwijs?
 

  • Vind een nieuwe en passende vervanger voor invaldagen of langdurig verlof

  • Wilt u een vervanger in vaste dienst nemen? Na een verlenge proefperiode kunt u de leerkracht die zich op uw school bewezen heeft kostenloos overnemen.

Vacatures Onderwijs