> Ans van Genderen

Projectbegeleider pabo-traineeship

Ans is projectbegeleider van het BRIXS pabo-traineeship. Een uniek traject waarbij BRIXS Onderwijs samenwerkt met basisscholen en de Hogeschool zodat afgestudeerde HBO/WO studenten in twee jaar hun bevoegdheid voor leerkracht in het basisonderwijs kunnen halen.

 

Waarom ben je goed in je werk?

Als onderwijsbegeleider met een ruime kennis en managementervaring in het primair onderwijs, weet ik mensen te verbinden. Ik ben betrokken, daadkrachtig en praktijkgericht. Het geeft voldoening om mijn enthousiasme voor goed onderwijs met mensen te delen.

Wanneer is je werk geslaagd?

Als de contacten tussen de studenten en de school succesvol zijn en er een professionele, goede relatie tot stand is gebracht.

Wat vind je belangrijk en leuk in je werk?

Ik vind het belangrijk dat ik als begeleider van het pabo-traineeship voor alle deelnemers betrouwbaar en efficiënt ben. Het is fantastisch om mensen enthousiast te zien voor het vak en om een bijdrage te leveren aan goed onderwijs en……het huidige lerarentekort!

 Waar houd je je buiten werk mee bezig?

Naast deze opdracht als projectbegeleider bij BRIXS, werk ik als interim-directeur in het basisonderwijs en begeleid ik (startende) leerkrachten. Buiten mijn werk, sport ik graag, lees ik een boek of geniet ik met mijn gezin!

Ga naar vacatures