> Calvin Bosma

Recruitment Consultant

Als recruitment consultant .NET richt Calvin zich op de zuidelijke helft van het land

Calvin rondde een opleiding commerciële economie af en zat een (tussen)jaar in Amerika. Nu gebruikt hij zijn skills om developers aan een leuke baan te helpen en bij bedrijven passende werknemers te introduceren.

 

Waarom ben je goed in je werk?

Ik vind het leuk om veel contact te hebben met mensen. Daarbij ben ik empatisch, kan ik goed luisteren en ben ik analytisch ingesteld.

 

Wanneer is je werk geslaagd?

Mijn doel is een passende match te vinden voor developers en bedrijven. Daar werk ik hard voor en het is een mooi gevoel als een .NET-developer een mooie functie krijgt bij een passend bedrijf.

 

Waarom bij BRIXS?

Ik ben hier gekomen vanwege het feit dat ik hier met mijn eigen commerciële kwaliteiten iets kan betekenen voor bedrijven en developers. Daarnaast krijg ik hier de ruimte om mij op professioneel vlak te ontwikkelen. Ook de sfeer op kantoor is erg goed. Ik ben blij bij BRIXS.

 

Waar houd je je buiten werk mee bezig?

Buiten mijn baan bij BRIXS besteed ik veel tijd aan mijn passie voor salsa en bachata, hiervoor volg ik lessen en ga ik naar speciale latinfeesten. Buiten het feit dat ik een dansfanaat ben ik ook een echte cinefanaat en kijk ik elke week films in de bioscoop met mijn vrienden.

Het resterende deel van mijn vrije tijd vul ik in met gewichtheffen en het koken van gezond eten. Waar ik overigens veel plezier uithaal elke dag. Hiermee kom ik tot rust van alle drukte die mijn leven met zich mee brengt.

Nieuwste vacatures

Ga naar vacatures