> Carola Vermaat

Business Unit Manager

“Met mijn positiviteit en gedrevenheid vind ik de beste match tussen leerkracht en school”

Carola is Business Unit Manager binnen de Brixs groep. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het verbinden van leerkrachten en scholen in het speciaal onderwijs.

 

Waarom ben je goed in je werk?

Ik krijg er energie van om mensen verder te helpen. Ik ga altijd eerst zorgvuldig met een kandidaat in gesprek om te achterhalen waar een kandidaat echt behoefte aan heeft en waar zijn/haar kwaliteiten liggen. Alleen op deze manier is een goede match mogelijk. Door mijn pabo achtergrond en jarenlange ervaring als consultant weet ik beide werelden samen te brengen!

 

Wanneer is je werk geslaagd?

Het geeft mij een voldaan gevoel wanneer een kandidaat en een organisatie de juiste match blijkt te zijn. Wanneer er goed contact is tussen de school en kandidaten dan is een samenwerking bijna vanzelfsprekend!

 

Wat vind je belangrijk en leuk in je werk?

Bij BRIXS Onderwijs werk ik in een vooruitstrevend team, waar we iedere dag bezig zijn met het verbinden van mensen. Bij dit jonge en groeiende bedrijf kijken we naar elkaars kwaliteiten en versterken we elkaar. Binnen BRIXS liggen er voor mij mooie uitdagingen die ik graag met beide handen aanpak.

 

Waar houd je je buiten werk mee bezig?

Sinds kort ben ik moeder geworden van een zoontje Maxim! Hij geeft mij iedere dag enorm veel positieve energie.

Daarnaast houd ik van koken, reizen, sporten en borrelen met vrienden en vriendinnen!

Nieuwste vacatures

Ga naar vacatures