> Eefje Doppen

Marketing Communicatie Specialist

“Creativiteit geeft energie”

Eefje is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van BRIXS. Na het afronden van haar studie Communicatie rolde ze het marcom-vakgebied in en heeft ervaring opgedaan in verschillende branches. Nu houdt ze zich dagelijks op bevlogen wijze bezig met alles wat te maken heeft met de communicatie en marketing van BRIXS. Daarnaast studeert ze deeltijd aan kunstacademie Artemis in Amsterdam.


‘’Je kunt een prachtig bedrijf hebben maar zonder jouw verhaal te vertellen ben je nergens. Het is mijn taak om te laten zien wat een fantastische organisatie BRIXS is en wat een mooi werk we doen.’’

 

Waarom ben je goed in je werk?

Ik ben sterk in conceptueel denken, beeld en taal. Mijn kracht ligt in het maken van een creatieve vertaalslag. Woord en beeld gaan voor mij hand in hand en zijn de tools om verhalen te vormen en vertellen. Ik vind het belangrijk om niet rechtlijnig te zijn. Mensen worden al genoeg met standaard corporate praatjes om de oren geslagen. Het gaat om authenticiteit: ‘tell, don’t sell’. Daarnaast ben ik commercieel ingesteld en heb een extravert, sociaal karakter. Dat moet natuurlijk ook wel in mijn vakgebied.

 

Wat vind je belangrijk en leuk in je werk?

Het mooie van mijn werk is dat het altijd in beweging is. Dit maakt dat er altijd ruimte is voor vernieuwing en ontwikkeling. Daarnaast is BRIXS een fantastisch bedrijf met een hecht team.

 

Waar houd je je buiten werk mee bezig?

Naast mijn werk bij BRIXS studeer ik aan kunstacademie Artemis in Amsterdam. Het is heerlijk dat mijn creatieve geest uitgedaagd wordt in de schoolbanken. In mijn vrije tijd ben ik dan ook veel bezig met dingen maken: concepten, magazines, beelden, campagnes enzovoorts. Verder ben ik een echt sociaal dier en een levensgenieter. Ik ga graag naar festivals, musea, lezingen, feesten, films, restaurants etc. Stilzitten zit er voor mij niet echt in. Het leven is te leuk om jezelf in de pauzestand te zetten.

 

Wanneer is je werk geslaagd?

Werk is iets dat je het grootste deel van je leven doet. Iedereen zou hierin toch gelukkig moeten zijn? Blij zijn in je werk hoeft naar mijn idee helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Iedereen heeft zijn eigen talent.

Sommige mensen kunnen fantastisch lesgeven of hebben briljante didactische vaardigheden. Onze consultants hebben het talent om talent in mensen te herkennen, hun wensen direct te snappen en deze te verbinden aan de juiste organisatie. Zo staat iedereen in zijn kracht. Mensen hoeven immers geen alleskunners te zijn. Mijn werk is dan ook geslaagd wanneer we zo veel mogelijk mensen bereiken met ons verhaal en ze kunnen begeleiden naar gelukkig werk.

Ga naar vacatures