> Elsa Jansen

Recruitment Consultant

“Een goede voorbereiding is het halve werk”

Elsa is een Recruitment Consultant voor de afdelingen regulier en speciaal onderwijs van BRIXS. Haar affiniteit voor het onderwijs en organisatorische vaardigheden komen goed van pas om de perfecte match te maken tussen een onderwijsprofessional en school.  


Waarom ben je goed in je werk?

Ik ben een gedreven en fanatiek persoon. Binnen deze branche is het een uitdaging de geschikte onderwijsprofessional voor een vacature en de passende school voor een onderwijsprofessional te vinden. Dagelijks ga ik met veel plezier deze uitdaging aan!


Wanneer is je werk geslaagd?

Werken voor dit innovatieve en groeiende bedrijf geeft veel mogelijkheden om mij verder te ontwikkelen als recruitment consultant. Mijn werk is geslaagd wanneer ik met mijn vakkennis een perfecte match heb kunnen maken tussen een onderwijsprofessional en school.  


Wat vind je belangrijk en leuk in je werk?

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk in mijn werk. Als recruitment consultant bij BRIXS heb ik veel contact met onderwijsprofessionals, scholen en stichtingen. Geen dag is hetzelfde en juiste deze diversiteit spreekt mij erg aan!


Waar houd je je buiten werk mee bezig?

Reizen, sporten en sociale contacten zijn waar ik mijn vrije tijd aan besteed. Ik vind het leuk nieuwe dingen en plekken te ontdekken. Daarbij ga ik graag van de gebaande paden om het avontuur op te zoeken.

Nieuwste vacatures

Ga naar vacatures