> Frederik Borghouts

Recruitment Consultant

“De juiste match binnen het speciaal onderwijs”

Frederik is Recruitment Consultant voor BRIXS Onderwijs, hij richt zich volledig op de markt speciaal onderwijs. Met een gestructureerde werkwijze verricht hij zijn werkzaamheden en zorgt hij voor de juiste match binnen het onderwijs. 

 

Waarom ben je goed in je werk?

Door gebruik te maken van een gestructureerde werkwijze weet ik goed wat mijn klanten zoeken en wat daarin hun wensen zijn. Met deze informatie kan ik een kandidaat goed inlichten en eventueel voorbereiden op een gesprek. Als je over de juiste informatie beschikt, is een passende match snel gemaakt.

 

Wanneer is je werk geslaagd?

Vanzelfsprekend is mijn werk geslaagd wanneer een bemiddeling plaatsvindt waar beide partijen tevreden over zijn. Naast het maken van de juiste match, richt ik mij op een duurzame relatie met de klant. Mijn werk is dan ook geslaagd wanneer klanten tevreden zijn over mijn werkwijze en zij mij meenemen in hun toekomstplannen.

 

Wat vind je belangrijk en leuk in je werk?

Binnen mijn werkzaamheden vind ik het belangrijk dat er transparant gewerkt wordt en dat zowel ik als de kandidaat of klant open kunnen zijn over de wensen. Hierdoor kan ik mijn werk echt goed doen. Zodra ik dit kan realiseren, vind ik het ook leuk om aan de slag te gaan.

 

Waar houd je je buiten werk mee bezig

Buiten mijn werk ga ik graag sporten. Hardlopen en fitness is iets wat ik graag doe en daarnaast voetbal ik elk weekend in een vriendenteam.

Nieuwste vacatures

Ga naar vacatures