> Isabelle Kuipers

Operationeel manager

''Bij BRIXS bemiddelen wij de meest geschikte professionals binnen het onderwijs en de ICT. We zijn flexibel en denken met u mee.''

Isabelle is sinds 2017 de Operationeel Manager van BRIXS. Daarvoor was ze Business-unit Manager van onze specialisatie onderwijs en heeft ze de onderwijstak van BRIXS mede opgezet en bemand als Recruitment Consultant. Door succes, groei en uitbreiding van het team, was een leidende rol binnen BRIXS een logische vervolgstap. Isabelle heeft in 2015 haar opleiding HRM afgerond. Verder is ze als Recruiter actief geweest in verschillende andere branches.


"BRIXS levert structurele en/of passende oplossingen voor uw vraag naar (flexibele) arbeidskrachten op elke locatie. Wij bieden u een professionele partner die FLEXIBEL met u meedenkt; mist u iets in onze dienstverlening, wij staan open om de passende dienstverlening in te vullen."

"De combinatie van kennis van de arbeidsbemiddeling en inhoudelijke expertise op het gebied van onderwijs en ICT maakt onze teams ideale partners voor onze opdrachtgevers. Bij BRIXS is iedere recruitment consultant verantwoordelijk voor zijn of haar eigen specialisatie. Zo is uw contactpersoon binnen de Brixs Groep elke dag bezig met zijn of haar specialisme."

 “Naast mijn werk ben ik graag met vrienden en familie op stap. Ik besteed mijn tijd aan het ondernemen van leuke dingen en het maken van mooie reizen; hoeveel vakantiedagen heb ik ook al weer?!”Nieuwste vacatures

  • Senior Recruitment Consultant onderwijs

    Per direct zijn wij op zoek naar een senior recruitment consultant. Ben jij in het bezit van...

  • Recruiter

    Wij zijn per direct op zoek naar Recruiters. Ben jij op zoek naar een top baan, maak jij ons team...

Ga naar vacatures