> Jasper van de Vooren

Directie

‘’De mensen die bij ons werken zijn voor ons het belangrijkst. Zij zijn trots op wie ze zijn, wat ze doen en stralen dat ook uit in hun werk.’’

Jasper is directeur en mede-eigenaar van de Brixsgroep. Hij geeft dagelijks succesvol leiding aan de BRIXS-teams. Zijn achtergrond als ondernemer, professionele verleden in de jeugdzorg, opleiding en interesse op het gebied van sport hebben een sterke basis gevormt voor het succes van de organisatie. 


“Na mijn studie heb ik een jaar rond de wereld gereisd. Na terugkomst ben ik gestart met mijn eigen tennisschool “de Gouwe Inn” te Gouda. Na succesvolle jaren heb ik samen met mijn vriendin besloten een periode op Ibiza te gaan wonen. Bij terugkomst in Nederland ben ik gestart als leerkracht in “De Hartelborgt”, een justitiële rijksinrichting voor jongeren. Binnen deze inrichting ben ik doorgegroeid naar de functies van afdelingscoördinator, sectormanager en projectmanager. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan op sociaalpedagogisch gebied, in het onderwijs en aangaande de veiligheid binnen de jeugdzorg. Deze ervaring gebruik ik nu om BRIXS succesvol te laten zijn in arbeidsbemiddeling.”


Sinds 2012 ben ik, samen met mijn jeugdvriend Waldo, eigenaar van de BRIXS. Ons doel is de Brixsgroep te laten groeien en de belangrijkste speler te worden in de wereld van de commerciële arbeidsbemiddeling. We hebben ervoor gekozen ons te specialiseren in de IT, het Onderwijs en de Topsport.”

Ga naar vacatures