> Jolijn den Otter

Recruitment Consultant

Jolijn is recruitment consultant voor het reguliere basisonderwijs

Met ervaring als onderwijsassistent en kennis uit hbo-vrijetijdsmanagement bied ik mensen een passende functie waarin ze plezier hebben in wat ze doen en een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van leerlingen.

Waarom ben je goed in je werk?
Ik heb een aanpakkersmentaliteit. Wanneer er een aanvraag of sollicitatie binnenkomt, ga ik hiermee gelijk aan de slag. Ik kijk naar alle mogelijkheden voor scholen en leerkrachten. Ik vind het een uitdaging om zo snel mogelijk te kunnen voldoen aan de wensen van scholen en leerkrachten.

Wanneer is je werk geslaagd?
Mijn werk is geslaagd als leerkracht en school blij zijn met de plaatsing en dat dit ook op lange termijn (indien het een lange opdracht is) goed blijft lopen. Ik richt me op de perfecte match tussen leerkracht en school zonder de behoeften en wensen van beide partijen uit het oog te verliezen. 

Waarom ben je bij BRIXS?
Ik vind het leuk om mee te werken aan de groei die BRIXS doormaakt (onderwijs gerelateerd). Voor ik bij BRIXS kwam heb ik veel gereisd, opleidingen onderwijsassistent en vrijetijdsmanagement gedaan en in de (after)sales gewerkt. Bij BRIXS ben ik als office assistent begonnen en doorgestroomd naar de functie van recruitment consultant regulier onderwijs. 

Waar houd je je buiten werk mee bezig?
Ik hou van verre reizen maken.
Ik hou ervan om samen met vrienden en familie uit te gaan.
Ik hou van het stadse leven en festivals. 

Nieuwste vacatures

Ga naar vacatures