> Lisanne Theeuwkens

Senior Consultant Onderwijs

“Ik vind het belangrijk om mensen verder te helpen”

Lisanne is Senior Consultant Onderwijs. Dit houdt in dat zij binnen verschillende onderdelen van afdeling onderwijs werkzaam is. Zij richt zich voornamelijk op het speciaal onderwijs wanneer er een juiste match tussen leerkracht en school gemaakt moet worden. Ook begeleidt zij leerkrachten binnen het reguliere- en speciaal onderwijs die op pedagogisch vlak een hulpvraag hebben of vast zijn gelopen. Hiernaast is zij, samen met een aantal collega’s, verantwoordelijk voor het pabo-traineeship wat Brixs Onderwijs in februari 2018 is gestart.

 

Waarom ben je goed in je werk?

In mijn werk vind ik het belangrijk om naar mensen te luisteren. Dit kan naar nieuwe opdrachtgevers zijn, naar kandidaten of naar collega’s. Door te luisteren en de juiste vragen te stellen kan je veel te weten komen over iemand of over een situatie. Ik kan mij goed inleven in anderen en heb oprecht interesse in hun verhaal. Door hierop in te spelen kan je een hoop bereiken en kan je mensen een tevreden gevoel bezorgen.

 

Wanneer is je werk geslaagd?

Mijn werk is geslaagd als andere mensen blij zijn met wat ik voor ze heb kunnen betekenen. Dit kan een nieuwe opdracht zijn voor een kandidaat, dit kan een school zijn die blij is met een nieuwe leerkracht of een pabo-trainee die een leuke eerste week heeft gehad. Op het gebied van begeleiding is het leuk om te zien dat de gesprekken en concrete tips effect hebben op de leerling/leerkracht relatie. Als een leerkracht na het traject aangeeft iets geleerd te hebben, effectief de concrete tips kan toepassen, of meer zelfverzekerd voor de groep staat is dat een mooi resultaat.

 

Wat vind je belangrijk en leuk in je werk?

Bij BRIXS heb ik een combinatie gevonden tussen het commerciële en mijn achtergrond. In mijn werk vind ik het prettig om veel contact te hebben met verschillende mensen. Ik vind het belangrijk om uitgedaagd te blijven worden en te blijven leren. Binnen BRIXS hebben wij een gezellig en hecht team, wat het plezier in het werken vergroot.

 

Waar houd je je buiten werk mee bezig?

Buiten werk heb ik een goed gevuld sociaal leven. Ik houd ervan om te gaan borrelen of goed uit eten te gaan. Verder doe ik aan zaalvoetballen en vind ik het leuk om op reis te gaan.

Nieuwste vacatures

Ga naar vacatures