> Liza Bochem

Recruitment Consultant

“Ik kan genieten van de verhalen die leerkrachten hebben wanneer ze eenmaal aan het werk zijn”

Liza rondde een studie toegepaste psychologie af en deed daarbij ervaring op als trainer/coach van vervroegd schoolverlaters binnen het mbo. Het zoeken naar en herkennen van voorkeuren en kwaliteiten heeft ze sindsdien ontwikkeld. Daarnaast heeft ze trainingen gegeven op gesloten jeugdinstellingen en aan NT2-leerlingen. Bij BRIXS richt ze zich nu op het primair onderwijs.

 

Waarom ben je goed in je werk?

Ik weet hoe pittig het kan zijn om voor een klas te staan. Ik bied een luisterend oor, kan kwaliteiten goed inschatten en geef graag advies.

 

Wanneer is je werk geslaagd?

Tijdens mijn werk met vervroegd schoolverlaters merkte ik hoe belangrijk een motiverende leerkracht is voor leerlingen. Ik vind het een uitdaging daar een rol in te spelen. Wanneer de wensen van zowel school als leerkracht duidelijk zijn, kan ik aan de slag. Als beiden het gevoel hebben geholpen te zijn is mijn werk geslaagd.

 

Waarom bij BRIXS?

Met mijn papiertje op zak wilde ik het maatschappelijke met sales combineren. Onderwijs had vanaf het begin mijn interesse en als trainer/coach zocht ik naar talenten en voorkeuren op het gebied van werk en opleiding. Als recruitment consultant onderwijs bij BRIXS kan ik mijn interesses kwijt.

Als consultant bij BRIXS heb je veel persoonlijk contact en kun je scholen & leerkrachten die dringend op zoek zijn helpen. Daarnaast vind ik dat tevreden zijn in je werk een belangrijke factor is voor geluk, je bent er immers meerdere dagen per week. Het is leuk om bij te dragen aan deze factor!

 

Waar houd je je buiten werk mee bezig?

Buiten werk vind ik het leuk om te sporten, te winkelen, te festivallen en op reis te gaan!

Nieuwste vacatures

Ga naar vacatures