> Loes Treffers

Front office & Marketing Assistent

“Staying on top and on track of every little thing is everything.”

Loes runt de front office bij BRIXS. Vaak rennend door het kantoor is Loes bezig met van alles en nog wat. Als je BRIXS belt is de kans groot dat je Loes aan de telefoon krijgt. Met een internationale achtergrond staat ze iedereen te woord in het Nederlands, Engels of Chinees. Naast front office werkzaamheden ondersteunt Loes de back office en is werkzaam als Marketing Assistent.


Hoe ga jij te werk?

Door het eigen maken van taken en werkzaamheden en oog voor detail zorg ik ervoor dat alles zo snel mogelijk en nauwkeurig geregeld word. Staying on top is zeker prioriteit! Door middel van lijsten, excel-sheets en sticky notes hou ik de organisatie on track.

 

Wat vind je belangrijk en leuk in je werk?

Doorzettingsvermogen en het eigen maken van werkzaamheden om optimaal te kunnen functioneren is zeer belangrijk en het leuke van het werk dat ik hier doe. Ik kan echt genieten van een goed georganiseerde organisatie en vlotte interne communicatie.

 

Waar houd je je buiten werk mee bezig?

Buiten mijn werk sport ik graag. Ik hou van gezelligheid met vrienden en familie, en heb een passie voor koken en reizen. 

 

 

Ga naar vacatures