> Mathilda van Delden

Recruitment Consultant

“Your life does not get better by chance, It’s gets better by change”

Mathilda is als Recruitment Consultant verantwoordelijk voor alle PHP en Front-end vacatures in Noord-Holland, Utrecht, Flevoland, Gelderland en de noordelijke provincies. Het begeleiden van een kandidaat naar een nieuwe baan doet Mathilda met passie, omdat er niets mooier is dan de perfecte match te creëren tussen werkgever en werknemer.


Waarom ben je goed in je werk?

Het is erg belangrijk om te werken bij een organisatie waar je goed op je plek zit. Het is en blijft een onderdeel van je leven en grotendeels zit men op het werk. Met dit uitgangspunt help ik dan ook graag kandidaten en bedrijven in hun zoektocht. Met mijn ervaring als IT recruiter en corporate recruiter werk ik gestructureerd en bied ik beide partijen graag een helpende hand.

Wanneer is je werk geslaagd?

Mijn werk is pas geslaagd als zowel werkgever als werknemer blij en overtuigd zijn van hun keuze!

 Wat vind je belangrijk en leuk in je werk?

Ik durf met overtuiging te zeggen dat ik een mensenmens ben. Wat mij dan ook ontzettend aanspreekt in mijn functie is dat ik continu in contact sta met IT managers, directeuren, HR managers, interne recruiters en IT specialisten. Ieder met een eigen mening en allemaal met een ander karakter. Om deze unieke en verschillende persoonlijkheden met elkaar te kunnen matchen is en blijft een uitdaging die ik graag met beide handen aanpak.

Waar houd je je buiten werk mee bezig?

Buiten werktijd ben ik als mama veel bezig met mijn gezin. Daarnaast fitness ik in mijn vrije tijd en ga ik lekker uit eten of naar de bios.

Ga naar vacatures