> Silaw Hamid

Financiële administratie

“Met cijfers creëer je inzicht. En als je je eigen situatie goed in beeld hebt, kun je actief inspelen op alle ontwikkelingen.”

Silaw is Financieel Specialist bij BRIXS. Zij zorgt ervoor dat alles achter de schermen soepel verloopt. ‘’Ik ben een echte perfectionist en het geeft mij voldoening als de administratie en financiën vlekkeloos draaien’’

 

Een belangrijke eigenschap vind ik dat je open-minded moet zijn op je werk want dit leidt vaak tot nieuwe ideeën en inzichten. Mensen kennen mij dan ook als een persoon die leergierig en enthousiast is tegenover nieuwe uitdagingen. Ik mag van geluk spreken dat al deze eigenschappen van belang zijn en worden gewaardeerd binnen BRIXS.

 

Waarom ben je goed in je werk?

Ik vind het leuk om met vertrouwelijke cijfers en gegevens te werken en heb altijd al oog gehad voor cijfers. Daarnaast spreekt mij de verantwoordelijkheid voor de controle op betrouwbaarheid, volledigheid en juistheid van ingevoerd cijfers en informatie enorm aan.

 

Wanneer is je werk geslaagd?

In mijn werk is het erg belangrijk om het juiste eindresultaat te krijgen met zomin mogelijk fouten. Mijn perfectionistische aard helpt mij hier enorm bij en mijn werk is dan ook geslaagd als alles soepel en foutloos verloopt.

 

Wat vind je belangrijk en leuk in je werk?

Ook bij BRIXS draait het om voortgang maken in je werk. Er wordt erkenning gegeven voor het werk dat goed en volgens het bedrijfsprotocol is uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat ik gemotiveerd de volgende taken uitvoer.

 

Waar houd je je buiten werk mee bezig?

Als het mooi is ben ik vaak in mijn vrijetijd buitenshuis te vinden, zoals in het park met familie en vrienden. Ik word erg gelukkig van samen barbecueën, badmintonnen, eten en kletsen. 

Ga naar vacatures