> Sven Vos

Recruitment Consultant

“Een mooie match geeft mij energie voor de volgende”

Sven­­­­­ is Recruitment Consultant in het BRIXS Onderwijsteam en richt zich op het Regulier Onderwijs. Hij gaat gestructureerd en vol enthousiasme aan de slag om een perfecte match te vinden voor kandidaat en school.

 

Waarom ben je goed in je werk?

Ik werk graag met een ‘geen woorden maar daden’ mentaliteit. Bij een inkomende sollicitatie of aanvraag ga ik dan ook direct aan de slag om een juiste match te vinden. Met mijn flair en enthousiasme ga ik vol energie een intakegesprek met een kandidaat aan. Ik ga dan zorgvuldig met de kandidaat aan de slag om er achter te komen waar zijn/haar kwaliteiten en wensen liggen, om vervolgens een perfecte match te vinden.

 

Wanneer is je werk geslaagd?

Als ik een goede match heb gemaakt tussen leerkracht en school en beide partijen met een tevreden gevoel aan de opdracht kunnen beginnen. Daarnaast wil ik de kandidaat op de juiste plek plaatsen, waarin hij/zij zichzelf kan zijn en de ruimte krijgt om te groeien.

 

Wat vind je belangrijk en leuk in je werk?

Ik ben een sociaal dier. Ik houd ervan om een goede dynamiek te hebben met mijn collega’s en de kandidaten. Het is fijn om in een team te werken elkaar kunnen stimuleren om te groeien en de doelen te behalen. Daarbij is humor ook belangrijk, zodat we in goede harmonie kunnen samenwerken. Ik vind het heel erg leuk om mensen op een juiste manier op een goede plek te helpen en zo mooie successen te hebben.

 

Waar houd je je buiten werk mee bezig?

Buiten het werk houd ik me graag bezig met sporten, en dan voornamelijk fitness en hardlopen. Mijn ultieme doel is de marathon van Rotterdam, in mijn eigen stad. Daarnaast vind ik het heerlijk om met mijn familie en vrienden af te spreken, ik houd daarbij van lekker eten en een goed glas bier of wijn. Ik haal ook veel energie uit mijn vrijwilligerswerk bij Diergaarde Blijdorp.

Nieuwste vacatures

 • Leerkracht groep 1-8

  Unieke kans in het onderwijs: ga aan de slag als leerkracht op een nieuwe basisschool en geef les...

 • Juf of meester bovenbouw

  Wil jij ook werken op een vrolijke, prettige en goed georganiseerde basisschool? Ben jij een...

 • Leerkracht groep 7

  Ben jij een bovenbouw leerkracht in hart en nieren en ben je op zoek naar een nieuwe baan in het...

 • Leerkracht groep 4

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in het basisonderwijs? Ben jij per direct of op korte...

Ga naar vacatures