> Taylor van Amerongen

Recruitment Consultant

Taylor is Recruitment Consultant voor het Speciaal Onderwijs

Taylor maakt als Recruitment Consultant deel uit van het BRIXS Onderwijsteam. Zij richt zich op het Speciaal Onderwijs. ‘’Ik ben een dienstverlenend persoon en vind het ontzettend fijn om mensen te helpen. Door deze instelling ben ik bij BRIXS helemaal op mijn plek.’’ Haar baan bij BRIXS combineert Taylor moeiteloos met een deeltijdstudie Bedrijfskunde. Afstuderen doet ze binnenkort, uiteraard succesvol, bij een mooi project van BRIXS.

 

Waarom ben je goed in je werk?

Omdat ik zelf open en eerlijk ben, geef ik mensen om mij heen een vertrouwd gevoel. Ik vind het belangrijk om gemaakte afspraken na te komen en doe hier mijn uiterste best voor.

 

Wanneer is je werk geslaagd?

Mijn werk is geslaagd als ik een goede match kan maken tussen een kandidaat en een klant. Ik vind het fijn dat bij BRIXS de kandidaat en klant geen nummer zijn. Persoonlijk contact vind ik belangrijk, daarmee kan ik iemand ook beter van dienst zijn. Door erachter te komen wat iemand zijn wensen en behoeften zijn probeer ik een goede match te vinden zodat beide partijen een goede samenwerking kunnen aangaan.

 

Wat vind je belangrijk en leuk in je werk?

Ik vind het belangrijk om het beste uit mezelf te halen. Ik zal altijd streven naar een goed resultaat. Samenwerken doe ik graag in een goede sfeer, dus vind ik het fijn om met mijn collega’s te sparren om elkaar verder op weg te helpen.

 

Waar houd je je buiten werk mee bezig?

Ik vind het heerlijk om te koken voor vrienden of familie en ze dan in de watten te leggen. Ik kan dan volledig genieten van het voorbereiden en de avond zelf als ik zie dat iedereen het naar zijn zin heeft. Verder vind ik het leuk om te shoppen en op vakantie te gaan. Dan stap ik graag in de auto om de omgeving te verkennen en lekker te genieten van de zon.

Nieuwste vacatures

Ga naar vacatures