> Vacature Recruitment Consultant Onderwijs

Werken in een fijn team op een prachtig kantoor in Den Haag. Flink aanpakken, veel lachen en successen vieren. Nieuwsgierig?

Wij zijn trots op BRIXS. We hebben een fantastisch team van jonge, gedreven medewerkers die van aanpakken weten. Er wordt hard gewerkt, veel gelachen en successen worden gevierd. We gaan voor niets minder dan de leukste baan voor elke leerkracht en uitstekende personeelsoplossingen voor scholen en organisaties. 

 

Over de functie 

Ons bedrijf blijft groeien en daarom zijn we op zoek naar enthousiaste, nieuwe collega’s. Je komt in een fijn team te werken op een prachtig kantoor in Den Haag. Wat we van jou verwachten is enthousiasme, betrokkenheid en goede commerciële en communicatieve vaardigheden.

 

Wat ga je doen?

Als Recruitment Consultant ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor onze onderwijsportefeuille (speciaal of regulier onderwijs). Dit betekent dat je contact legt met onderwijsinstellingen en bestaande contacten onderhoudt. Je bezoekt locaties zodat je weet wat er op een school speelt. Daarnaast ben je veel bezig met het werven van onderwijsprofessionals die voor de vacatures van jouw klanten interessant zijn. Je adviseert jouw klanten over de beste invulling van hun vacatures. 

 

Functie-eisen

  • Je hebt HBO denk- en werkniveau of een afgeronde MBO opleiding niveau 4
  • Jij bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar
  • Je hebt ervaring of affiniteit met het onderwijs

 

Ervaring

Jij hebt al minimaal een jaar ervaring opgedaan in de uitzendbranche en kunt ons overtuigen van het feit dat je een commercieel talent en betrokken collega bent.

 

Vaardigheden

  •  Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift
  • Je bent commercieel ingesteld
  • Je bent sociaal en betrokken
  • Je bent energiek
  • Je hebt een gezonde dosis inlevingsvermogen 


Ben jij geïnteresseerd in de functie ‘Recruitment Consultant Onderwijs'? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070-20 40 150 of via de mail jasper@brixsgroep.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!


Ga naar vacatures