Waldo von Freytag Drabbe

Directie

“De verspilling van talent op de arbeidsmarkt is een drijfveer om van BRIXS een succes te maken”

Waldo is BRIXS in 2011 begonnen. Daarvoor heeft hij ruim 10 jaar lang een succesvolle onderneming (met ruim 250 professionals) gehad in personeelsbemiddeling. Met de ervaring uit die periode en zijn nieuwsgierigheid naar de ontwikkelingen van wensen uit de markt, heeft hij van Brixsgroep een stabiele en flexibele organisatie gemaakt die aansluit bij de huidige vraag uit de markt en gericht is op de toekomst van arbeidsrelaties.


“Mijn kennis en ervaring gebruik ik om van BRIXS een mooi bedrijf te maken. We geven onze medewerkers de ruimte om eigen inzichten en ervaringen mee te nemen, om te leren en om talenten te ontwikkelen. Dat komt terug in de open structuur en de platte organisatie van ons kantoor.”


“Hier is iedereen gedreven om samen het beste resultaat te halen. We doen dat door ons te specialiseren en doelen te stellen waar iedereen zich aan wil verbinden. Onze focus ligt bij Onderwijs, ICT en Topsport.”


“Het potentieel van de huidige successen geeft mij enorm veel vertrouwen bij het verder ontwikkelen van BRIXS. Dat doen we door precies te weten wat er op het moment speelt, én dit te begrijpen in de context van de grotere ontwikkelingen binnen onze specialisaties. Daarmee kunnen we onze positie en visie versterken en onze strategie en services optimaliseren.”


Achtergrondinformatie;

  • Waldo heeft het CIOS in Heerenveen voltooid en is sportleraar geweest.

Nieuwste vacatures

Ga naar vacatures