> Wouter Prins

Business Consultant

“Work hard, play hard”

Wouter is business consultant bij BRIXS. Hij geeft advies op verschillende onderdelen in de bedrijfsvoering, personeelsbeleid en automatiseringen.   

“Bij BRIXS houd ik me met allerlei zaken binnen de bedrijfsvoering bezig. Er hangt een “work hard, play hard” sfeer en dat moet ook zo blijven. Dit houdt niet in dat ik alleen maar sta te tafeltennissen, maar het is wel van belang dat ik regelmatig even koffiedrink met het management, de consultants, het marketingteam en de back-office om te horen hoe het in hun ogen gaat en waar volgens hen verbeterpunten zijn. Daarnaast houd ik de markt goed in de gaten en zoek daar naar nieuwe trends of verbeterpunten om BRIXS nog succesvoller te maken. 

 

Waarom ben je goed in je werk?

Ik ben sociaal ingesteld en level snel met mensen. Dit is wel handig om te zorgen dat je een goed beeld krijgt van wat er nodig is op een werkvloer. Daarnaast heb ik een drive om zaken efficiënter te maken en zorg ik graag dat mensen zo goed mogelijk hun werk kunnen doen.

 

Wanneer is je werk geslaagd?

Als iedereen binnen BRIXS het naar z’n/haar zin heeft, z’n/haar tijd zo goed mogelijk benut en succes boekt.

 

Wat vind je belangrijk en leuk in je werk?

Persoonlijk contact is zowel belangrijk als leuk in het werk. Verder haal ik voldoening uit het helpen van mensen en om mee te denken, of juist om te denken, wanneer dat nodig is. Muren moet je doorbreken, niet tegenaan lopen. Daar probeer ik mensen bij te helpen

 

Waar houd je je buiten werk mee bezig?

Ik ben een actief rugbyer bij de Haagsche Rugby Club, dus ik ben daar regelmatig mee bezig. Verder houd ik van koken, reizen, musea bezoeken, maar met een goed glas wijn op de bank ploffen en een Netflix-serie kijken gebeurt uiteraard ook zo nu en dan.

Ga naar vacatures